Online Fitness Coaching

Door Online Coaching halen jaarlijks meer dan 80 klanten hun persoonlijke fitness doelen.

Middels Online Coaching begeleiden wij zowel beginnende- als gevorderde sporters op het gebied van training, voeding en leefstijlfactoren.

Al vanaf € 50,- per maand.

Individuele aanpak

Trainings- en voedingsplan

Continue monitoring

Blijvende resultaten

Persoonlijk trainings- en voedingsplan

Met trots en passie werken wij aan het trainings- en voedingsplan welke compleet is afgestemd op jou als individu. Wij houden rekening met jouw wordt rekening jouw trainingsverleden, niveau, voedingsvoorkeuren, allergenen en/of intoleranties.

Middels online coaching worden beide plannen strategisch opgesteld en hebben een sterk wetenschappelijke onderbouwing welke in de praktijk keer op keer slaagt. Op deze manier kun jij het efficiëntst spiermassa creëren, sterker worden terwijl jij vetmassa verliest.

Persoonlijk contact & coaching

Online coaching draait om het geven van persoonlijke hulp, op ieder vlak wat nodig is, om steeds een stap dichter bij jouw doel(en) te komen.

De online coaching is geheel te bedienen vanaf jouw mobiele telefoon. Via WhatsApp staan wij met elkaar in contact. Hier wordt gebruik gemaakt van WhatsApp (spraak)berichten en een online document in Google Spreadsheet.

Continue monitoring

Tijdens het online coaching traject hebben wij een vast wekelijks evaluatie moment waarin jouw behaalde resultaten aandachtig worden bekeken. Zit je op de goede weg, dan zetten we door. Wanneer iets stagneert worden er aanpassingen gemaakt om resultaat blijvend te maximaliseren.

Wanneer het eventjes niet lukt, worden plannen worden aangepast voor wat wel haalbaar is. Alleen hierdoor kun je langdurig resultaat behalen welke blijvend is!

Hard trainen is goed,
maar hard en slim trainen is beter!

- Marcel

Dit is wat je als nieuwe online coaching klant kunt verwachten:

Als eerste pakken we de telefoon om elkaar even kort te spreken en kennis te maken. Hierin maken we een afspraak waar (sportschool of op uw locatie) dit gesprek zal plaatsvinden.

Je ontvangt een intakeformulier met hierin allerlei vragen wat betrekking heeft op de coaching. Denk aan training, voeding, slaap, stress, privé etc.

Ook zullen er fysieke tests worden afgenomen waarin wij inzichtelijk krijg hoe je beweegt, waar risico’s en/of aandachtspunten zitten.

Door hier in het begin genoeg aandacht aan te geven krijgen wij een steeds duidelijker beeld van wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Wij presenteren jouw persoonlijk ontwikkelde trainings- en voedingsplan. Dit document is inzichtelijk via een online omgeving (Google Spreadsheets).

Je ontvangt een handleiding met benodigde informatie en een voice-bericht via WhatsApp voor meer uitleg.

Jij gaat de eerste week volledig zelfstandig aan de slag en vult de behaalde resultaten in, in het online document in Google Spreadsheets. Tussendoor hebben wij natuurlijk meerdere malen contact via WhatsApp om eventuele vragen weg te nemen.

Wij nemen iedere maandag contact met je op met de wekelijkse update. Hierin bespreken we de week en bekijken de behaalde resultaten en sturen bij indien nodig. Dit contact vindt plaats via WhatsApp.

Wij bouwen een band op en zorgen samen voor de beste resultaten!

Gewenste locatie; jij traint nog steeds in jouw eigen gym
100% commitment; wij doen er alles aan om jou te helpen
 Interesse; wij zoeken uit onszelf contact met je
 Persoonlijk; op maat gemaakt trainings- en voedingsplan
 Gemak; alles is eenvoudig te bedienen vanaf jouw mobiele telefoon
 Iedereen is welkom; je kunt op ieder niveau starten

Begeleidingstrajecten

Maandelijks

€50 p.m.
✔ Maandelijks contactdag middels WhatsApp

✔ Maandelijks bijgewerkt trainings- en voedingsplan

-

-

✔ Maandelijks opzegbaar

Wekelijks

€80 p.m.
✔ Wekelijkse contactdag middels WhatsApp

✔ Wekelijks bijgewerkt trainings- en voedingsplan

✔ Techniek optimalisatie via video

-

✔ Maandelijks opzegbaar

Onbeperkt

€100 p.m.
✔ Onbeperkt contact middels WhatsApp

✔ Voortdurend bijgewerkt trainings- en voedingsplan

✔ Techniek optimalisatie via video

-

✔ Maandelijks opzegbaar

Onbeperkt + bellen

€160 p.m.
✔ Onbeperkt contact middels WhatsApp

✔ Voortdurend bijgewerkt trainings- en voedingsplan

✔ Techniek optimalisatie via video

✔ Wekelijks bel moment á 20 min

✔ Maandelijks opzegbaar

Schrijf je hieronder door een adviesgesprek aan te vragen.

Twijfel je nog?
Vraag dan hieronder alsnog een vrijblijvend adviesgesprek aan om kennis te maken.

Recensies

Plan jouw adviesgesprek

Wil jij (gratis) advies over jouw huidige trainings- en voedingsplannen?

Vul hieronder jouw gegevens in en dan neem ik snel contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

Mensen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek of adviesgesprek

Veelgestelde vragen

Een coachingstraject is altijd maandelijks opzegbaar. Echter zijn er twee verschillende trajecten:
1. maandelijks opzegbaar
2. looptijd van 4 maanden

Punt 1 is natuurlijk maandelijks opzegbaar, zonder opzegtermijn.
Bij punt 2 heb je een soort korting ontvangen van 10-20 euro (afhankelijk van intensiviteit traject). Stel je wilt na twee maanden stoppen dan kan dat, maar dan zal de korting met terugwerkende kracht gerekend worden.

Nee, dat is niet mogelijk. Dat komt omdat beide hand-in-hand gaan met elkaar voor welk gewenst doel dan ook. Als je beide aspecten niet samenbrengt tot een geheel, laat ja altijd resultaat liggen.

De intake bestaat uit een formulier welke je aandachtig via Microsoft Word in dient te vullen. De volgende onderwerpen zitten verwerkt in dit formulier:
– Wie ben jij
– Doelstelling
– Werk en privé
– Slaap en stress
– Training
– Voeding

Voeding draait om balans, efficiëntie en genot. Niemand wil leven op kip, rijst en broccoli of andere vervelende voorschriften. Jij mag zelfstandig kiezen wat jouw voorkeuren zijn voor een bepaalde maaltijd.

Een efficiënt voedingsplan houdt rekening met periode waarin je gevoelig bent om spiermassa te herstellen en opnieuw op te bouwen. In deze periode worden veel voedingsstoffen gepland zodat jij maximaal winst hebt uit voorgaande training.

Ik als coach zijnde reken voor jou de behoefte uit in calorieën, eiwitten, koolhydraten, vezels en vetten. Adviezen zullen per dag verschillen. Op trainingsdagen zul jij meer calorieën mogen consumeren dan op rustdagen.

Deze adviezen kun je verwerken in MyFitnessPal of andere applicaties waarin jij jouw voeding kunt bijhouden. Ik controleer wekelijks je voedingspatroon en adviseer indien nodig.

Aan de hand van het intakeformulier heb ik veel informatie over wat je nu doet en waar je naartoe wilt. Er wordt een persoonlijk trainingsplan ontwikkeld welke het beste past bij:
– Doelstelling
– Trainingsverleden
– Krachtstatus
– Genetische potentie
– Gewenste inzet
– Blessureverleden

Via Google Spreadsheet (zowel voor Android als voor Apple) kun jij via jouw telefoon eenvoudig de trainingsresultaten bijhouden. Ik, als coach, kan real-time jouw documenten controleren om te kijken of je op de goede weg bent.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende vormen van communicatie:

Coaching 1x per maand
Hierin ontvang jij jouw trainings- en voedingsplannen en spreken we één vaste contactdag af welke maandelijks per mail zal plaatsvinden.

Coaching 1x per week
Hierin ontvang jij jouw trainings- en voedingsplannen en spreken we één vaste contactdag af welke wekelijks per WhatsApp zal plaatsvinden.

Coaching onbeperkt
Hierin ontvang jij jouw trainings- en voedingsplannen en is er de mogelijkheid om dagelijks contact te hebben per WhatsApp. Hierin volg ik dagelijks jouw trainings- en voedingsresultaten en kunnen hierdoor veel sneller schakelen.

Coaching onbeperkt + bellen
Hierin ontvang jij jouw trainings- en voedingsplannen en is er de mogelijkheid om dagelijks contact te hebben per WhatsApp. Op wekelijkse basis hebben wij 20 minuten lang een bel afspraak om afgelopen week en aankomende week te bespreken. Persoonlijker dan dit kan niet!

Tijdens iedere start van de maand ontvang je van mij een factuur. Deze factuur ontvang je automatisch per mail. Diezelfde dag stuur ik je persoonlijk via WhatsApp een betaalverzoek vanuit mijn ING bank waardoor je zeer eenvoudig kunt betalen.

Zonder tegenbericht zal de coaching verlengd worden per maand.

Het is altijd mogelijk om te wisselen van coachingstraject. Deze zal dan de volgende maand ingaan.

Echter dit geldt niet zo makkelijk in iedere situatie. Stel je hebt gekozen voor een coachingstraject van 4 maanden waarvan er nog twee open staan. Er zijn dan zijn er twee opties:
– Je wilt voor een minder intensief traject (prijs daalt).
– Je wilt naar een intensiever traject (prijs stijgt).

Wanneer je voor een minder intensief traject kiest dan zijn er twee opties:
– Periode voortzetten en na deze twee maanden coaching veranderen.
– De korting die je hebt ontvangen door een traject voor 4 maanden vast te zetten zal teniet worden gedaan en zal dan bij de wijziging worden verhaald. Dit zal tussen de 10 – 20 euro (afhankelijk intensiviteit traject) bedragen.

Wanneer je voor een intensiever traject kiest kan dit direct de volgende maand doorgezet worden.

Nee, er is geen opzegtermijn. Je kunt altijd stoppen tijdens de eerstvolgende maand. Echter als je hebt gekozen voor een traject van 4 maanden dan heb je korting ontvangen op de prijs per maand. Dit is tussen de 10-20 euro per maand. Stel er staan nog 2 maanden open, dan wordt de ontvangen korting in rekening gebracht maal de openstaande maanden.

Als je een potentieel nieuw lid hebt dan vraag ik aan jouw zijn/haar contactgegevens. Vervolgens stuur ik hij/zij dan een bericht via WhatsApp dat ik zijn/haar gegevens heb ontvangen van jou. Hierna zal een telefonisch adviesgesprek plaatsvinden.

Als hij/zij daadwerkelijk kiest voor een coachingstraject, ontvang jij € 50,- korting op de eerstvolgende factuur.

Plan jouw adviesgesprek

Wil jij (gratis) advies over jouw huidige trainings- en voedingsplannen?

Vul hieronder jouw gegevens in en dan neem ik snel contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

Mensen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek of adviesgesprek